MAN Reservedeler

Velkommen til MANCRAFTs delebestillingsskjema!

For å kunne hjelpe deg raskest mulig og sikre korrekt informasjon, ber vi deg vennligst fylle ut skjema under. Utfylt skjema vil bli sendt direkte til vår varelager-avdeling for umiddelbar behandling.Vi anbefaler deg å fylle ut motornummer om tilgjengelig, slik at vi er helt sikre på at du får de riktige delene til din spesifikke motor.
Antall - Delenummer - Benevnelse

Nye motordeler.

Med MAN originaldeler vet en at en arbeider med overlegen kvalitet. Reservedeler er produsert i samsvar MAN retningslinjer og inspiseres nøye for å sikre at de overholder strenge kvalitetskrav. MAN garanterer også maksimal pålitelighet og økonomi. Videre kommer deler med 12-måneders garanti som gjelder over hele verden. Det er kvalitet du kan stole på.

For å holde nedetid så kort som mulig i tilfelle skade, har MAN et reservedelslager på ca 8.000 ulike typer originaldeler på lager også for eldre motorer:

 

MAN ecoline

MAN ecoline er et utvalg av reservedeler som har blitt fullstendig overhalt av enten MAN, den opprinnelige utstyrsfabrikanten (OEM) eller en ekstern partner, hvor alle slitedeler byttes. Denne sofistikerte gjenvinningsprosessen sikrer at MAN ecoline reservedeler oppnår samme kvalitet som nye MAN Genuine Parts®. Det er derfor vi kan tilby ecoline deler med lik garanti som for nye MAN Genuine Parts®.